Obradović: 30 godina nosim isto breme!

Trener Partizana Željko Obradović u izjavi za klupsku televiziju rekao je da nema problem sa tim što je svuda proglašen za favorita te da mu to ne predstavlja dodatni pritisak.

Živim to od kada sam postao trener Partizana još pre 30 godina i čitavu karijeru imma to breme. To nije nešto što je novo za mene. Pokušavam ekipi da objasnim neke stvari, pre svega mladima koji imaju pomoć od iskusnijih kako da se ponašaju. Nema izgovora, kada igraš i kada si na ovom nivou moraš da budeš spreman na sve, istakao je Obradović i dodao:
Savršeno dobro znam šta se očekuje kada sam došao. Ne obraćam pažnju na komentare, bili oni negativni ili pozitivni. Koncentrisan sam na igrače i dešavanja na terenu. Ulažemo napor, verujemo u sopstveni rad. Meni ne fali motivacije, ne mogu ni da se požalim na igrače, posebno posle one utakmice u Litvaniji. Četiri utakmice to izgleda potpuno drugačije.

Ekipu Partizana u nedelju očekuje susret sa Cedevita Olimpijom u okviru 24. kola ABA lige, a za uzavrelu atmosferu koja će dočekati njegove igrače, slavni trener kaže:

– Super, mi smo zadovoljni tom činjenicom. Igrači su ti koji uživaju kada vide pune tribine. Lično volim takav ambijent, to znači da je ovaj naš sport u pravim rukama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Da li ste videli “nebeski” skok Angeline Topić? (VIDEO)

Angelina Topić je u vrhunskoj formi dva meseca pred Olimpijske igre koje će se održati ovog leta u Parizu....

POVEZANE OBJAVE