Volters pred Albu: Nemamo više prostora za greške

Crvenu zvezdu u okviru 32. kola Evrolige očekuje susret za ekipom Albe. Američki plejmejker Nejt Volters za Evroligin sajt govorio je o aktuelnoj sezoni i planovima za plej-of.

On je u ekipi crveno-belih bio i pre četiri godine, a uporedio je tadašnju situaciju u timu sa ovom danas.

Posle četiri godine sam se vratio i mnogo je istih saigrača, isti je trener, mnogo je istih ljudi u upravi i zapravo se malo toga promenilo. Dopada mi se grad, navijači su takođe sjajni i drago mi je da sam se vratio, istakao je om.

O sezoni i planovima Volters kaže:

Prethodnih godina sam propustio mnogo utakmica, ovoga puta sam uspeo da ostanem zdrav, dobro se osećam i ne propuštam utakmice. To što igram stalno je mislim veliki deo mog uspeha ove godine. Imamo sada seriju utakmica i imamo težak raspored. Moramo da budemo fokusirani i spremni i da idemo meč po meč. Nemamo više prostora za greške, imali smo nekoliko tesnih poraza, nekoliko je bilo mečeva gde smo osećali da smo mogli da dobijemo. Sada mislim da imamo prilično dobar ritam. Bilo je dobro i nadam se da možemo da završimo jako.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Panatinaikos na krilima Slukasa i Papapetrua izjednačio protiv Makabija

U četvrtfinalnoj seriji Evrolige, košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi iz Tel Aviva u "OAKA" areni rezultatom 95:79 i izjednačili...

POVEZANE OBJAVE