KECMANOVIĆ RUŠI REDOM: Pao još jedan TOP 10 igrač!

Srpski teniser Miomir Kecmanović ubedljivo je savladao 9. tenisera sveta Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima sa 2-0, po setovima 6:4 i 6:2.

Naš teniser je već u prvom gemu imao dve brejk-šanse, ali se Kanađanin izvukao, ali mu to nije pošlo za rukom u sedmom gemu, kada je Miša oduzeo servis rivalu i poveo sa 4:3. Potom je u narednom gemu, koji je imao čak 7 izjednačenja, spasao čak šest brejk-lopti i rutinski priveo set kraju.

Drugi deo meča je otpočeo furiozno i brejknuo Ože-Alijasima bez izgubljenog poena, a potom isto to ponovio i u 5. gemu, za prednost od 4-1. Do kraja je bez većih problema ostvario veliku pobedu.

U osmini finala Kecmanović će igrati protiv pobednika duela koji je u toku, između iskusnog Španca Alberta Ramosa-Vinjolasa i talentovanog Amerikanca Sebastijana Korde.

Naš teniser je nedavno u Indijan Velsu stigao do četvrtfinala, na tom putu eliminisavši i 6. na svetu Italijana Matea Beretinija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE