Mijailovićev odgovor Trinkijeriju: Da li je tetovaža izbledela kada se odvodio Jaramaz?

Nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri u nedavnoj izjavi za medije rekao je da mu je “grb Partizana istetoviran na srcu”. Nakon ovoga oglasio se i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

On je za Blic rekao da nikako ne odgovara istini Trinkijerijeva izjava.

Zapitao sam se na trenutak da li je ta tetovaža izbledela kada su, recimo, odvodili Ognjena Jaramaza da potpiše ugovor za Bajern Minhen dok je imao važeći ugovor sa Partizanom, u trenutku kada se klub borio za opstanak. Dakle ‘vrbovati’ najvažnijeg igrača u toku sezone kada se klub bori za opstanak, da mu odagnate misli i razmišljanja u vaš klub, a u isto vreme se klub bori sa najtežim trenucima možda i od osnivanja. Mislim da je sve to lažno što je rečeno od strane njega, istakao je Mijailović.

On je rekao da je Partizan imao postignut usmeni dogovor o daljoj dinamici saradnje, pre nego što su se rastali.

U sezoni kovida, klub je na zahtev tadašnjeg trenera potpisao dugogodišnji ugovor sa svim igračima, a i sam trener je imao zagarantovan ugovor. Kada je Vlada Srbije donela odluku da nema posete na utakmicama zbog izbijanja pandemije virusa korona, a nama 30 odsto prihoda zavisi od prodaje ulaznica, uprava Partizana je ponudila svim igračima privremeno smanjenje postojećih ugovora od 10 do 20 odsto, a da onda, ukoliko bismo izborili plasman u Evroligu, kao nagradu vrati tih 10 ili 20 odsto i da im kao nagradu da ukupno 30 odsto u odnosu na ono što su imali na početku sezone. Na to je meni tadašnji trener pružio ruku, dao mi do znanja da je to korektno, pa sam smatrao da je bilo dogovoreno. Naravno, to je bila lažna ruka i samo su tražili malo vremena da napuste klub i odu u drugu ekipu. To je jedina istina koja je sada neka engima o kojoj on priča, kao i neki naši navijači, zaključio je Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE