Nekadašnja zvezda NBA lige: Džordan danas ne bi bio igrač kakvog poznajemo

Nekadašnji košarkaš Sakramenta, iz vremena kada su tamo nastupali i Vlade Divac i Peđa Stojaković, kao i Memfis Grizlisa, Majami Hita i Orlando Medžika, Džejson Vilijams, izneo je zanimljivo gledište o Majklu Džordanu.

Igrač poznat pod nadimkom Bela Čokolada, koji je ostao upamćen po veoma atraktivnim i originalnim potezima na parketima širom NBA lige, smatra da proslavljeni košarkaš Čikago Bulsa danas ne bi bio zvezda kao u vreme dok je bio aktivan košarkaš.

Jasno da bi bio sjajan i danas. Nemojte pogrešno da me shvatite. Međutim mislim da bi mu bilo dosta teže. Odbrana se promenila. Ranije je uvek imao situacije jedan na jedan, sada bi ga čuvala po trojica. Maltene svaki igrač u NBA ligi može da prođe bilo koga u igri jedan na jedan, pa kako ne bi Džordan?! Ponavljam, bio bi sjajan, sigurno Ol star igrač, ali ne onaj Majkl koga poznajemo. Pošteno je to reći, ocenio je Vilijams, a prenosi “Mozzart sport”.

Majkl Džordan je šestostruki prvak NBA lige, a po pet puta je bio MVP lige i finala. Dva puta je prekidao svoju košarkašku karijeru, pre konačnog penzionisanja. Prvi put se vratio u Čikago Bulse i odmah osvojio novu titulu, dok je kasnije oblačio dres Vašington Vizardsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IZVEŠTAJ KONTROLORA: Ilić odsudio bez greške!

Još uvek se nije slagla prašina sa 173. Večitog derbija, a u etar nam stiže izveštaj kontrolora suđenja Dejana...

POVEZANE OBJAVE