Tadić o meču sa Mađarskom: Utakmica je malo izašla iz okvira prijateljske

Fudbalska reprezentacija Srbije u prvoj pripremnoj utakmici za Katar savladala je ekipu Mađarske u Budimpešti rezultatom 1:0.

Kapiten našeg tima Dušan Tadić je na samom startu meča imao sukob sa Atilom Fiolom.

Utakmica je malo izašla iz okvira prijateljske. Mađari su bili bezobrazniji nego što smo očekivali, pa smo morali malo da odgovorimo na takvu igru. Dobro je kad postoji taj naboj, rekao je Tadić za Žurnal i dodao:

Meč nije bio na visokom nivou. Malo je i sudija seckao igru, nije znao gde se nalazi. Nije nam dosudio penal nad Mitrovićem. Mađari su pokušali su nas da nas pritisnu. Pokazali smo da je kvalitet na našoj strani, mada smo mogli bolje da igramo. To bi trebalo da nam bude cilj, iako smo pobedili bez većih problema.

Novu prijateljsku utakmicu Srbija igra u utorak, a rival je selekcija Danske.

Lepo je kad smo ovako opušteni. Otkad je došao mister Stojković napravili smo fantastičnu atmosferu. Igramo odlično i izvrsno smo se uklopili ne samo između sebe, već i sa stručnim štabom. Sve protiče u najboljem redu. Treba da i dalje uživamo u igri, radimo isto što smo činili kroz cele kvalifikacije. Prošlo je godinu dana našeg uspešnog puta, samo treba tako da nastavimo, zaključio je kapiten srpske reprezentacije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizanu preti žestoka kazna zbog protesta na derbiju!

Fudbalskom klubu Partizan preti oštra kazna zbog kašnjena početka meča sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije. Disciplinska i etička komisija...

POVEZANE OBJAVE