BIVŠI MIHIN SARADNIK: On će i to prevazići

Nekadašnjem srpskom selektoru i fudbalskom reprezentativcu, koji trenutno vodi Bolonju, Siniši Mihajloviću ponovo je otkrivena leukemija, što je šokiralo čitav fudbalski svet.

Nažalost, velikan našeg fudbala će ponovo morati da se bori sa ovom bolešću, umesto sa svojim timom na terenu. Poruke podrške za Mihu su odmah počele da stižu sa svih strana, a oglasio se i nekadašnji sportski direktor Bolonje Valter Sabatini.

Rekao sam Siniši da stavi šlem na glavu i krene u novu bitku. Siguran sam da će i ovaj put pobediti. To je jak udarac za njega bez svake sumnje, ali on će to prevazići. Na timu je da mu pruži satisfakciju na terenu dok je on u bolnici. Verujem da će zajedno uspeti u toj borbi, poručio je Sabatini.

Mihajloviću je leukemija prvi put dijagnostifikovana 2019. godine, ali se nakon transplatacije koštane srži uspešno oporavio i nastavio da radi svoj posao. Nažalost, nevolje su se vratile.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE