Partizan rešio pitanje hale za sledeću sezonu

Predsednik košarkaškog kluba Partizana Ostoja Mijailović je pre nekoliko dana izjavio da je prelazak iz Beogradske arene u dvoranu “Aleksandar Nikolić” pokvario finansijske planove crno-belih za ovu godinu.

Kada igramo u Pioniru, skuplja nam je organizacija utakmica od ostvarenih prihoda u toj hali. Atletsko svetsko prvenstvo, koje je bilo važno za našu zemlju, omelo nas je da ostvarimo prihode od utakmica u protekla tri meseca u odnosu kada ih igramo u Areni, rekao je Mijailović.

Kako stvari stoje, nešto će su tu promeniti. Mozzart Sport javlja da će Partizan naredne sezone imati pravo preče zakupnine Beogradske arene. To znači da Partizan kao stalni zakupac može da bira sve termine utakmica u Beogradskoj areni i što se tiče evropskih i regionalnih takmičenja.

Partizan je u ovoj sezoni od osam utakmica na svom trenu u Evrokupu, odigrao samo tri u Beogradskoj areni i to protiv Lijetkabelisa, Šlonska i Trenta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE