ALIMPIJEVIĆ PRESREĆAN: Fantastična je atmosfera

Košarkaši Burse, pravi su hit ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.

Obezbedili su plasman u osminu finala, a u Turskoj su veoma blizu plej ofa.

Sezonu je sumirao srpski trener koji ih predvodi, Dušan Alimpijević.

-Ova sezona je istorijska u nekoliko pravaca. Za nas je istorijski uspeh plasman u Top 16 Evrokupa. Ne samo da smo se plasirali, nego smo izbegli i osmo mesto. Verovatno ćemo završiti na šestom. Za klub koji tek drugu godinu igra evropsko takmičenje plasman u plej-of je veliki uspeh. – izjavio je on u razgovoru za Sport klub.

U ovoj godini klubu je najvažnija bila stabilnost i podizanje u organizacionom smislu. Napravili smo i finansijski jedan od najboljih poslova u celoj ligi. Ovo sve ostalo je došlo kao nagrada više. – dodaje Alimpijević.

Komentarisao je i izglede u domaćem šampionatu:

U toku je i domaće prvenstvo u kome imamo dve utakmice zaostatka. Imamo dobar raspored do kraja, otvorene su nam šanse za plej-of. Bio bi to dobar iskorak za klub i grad. Moram da kažem da se tolika euforija stvorila da su se navijači vratili u halu, da je postala neka vrsta navike da se karte raspordaju. Fantastična je atmosfera. – zaključuje Alimpijević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vlahović prokomentarisao odlazak u PSŽ

Spekulisalo se da će srpski fudbaler Dušan Vlahović pojačati redove Pari Sen Žermena, a on je sa francuskim novinarima...

POVEZANE OBJAVE