IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA: Meridian vas vodi u Katar uz NAJVEĆE BONUSE!

Fudbalska reprezentacija Srbije je polako ušla u proces priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru, ali daleko od toga da ćete morati da čekate početak Mundijala kako bi se dogodilo nešto fenomenalno.

Srazmerno težini takmičenja kao što je najveća planetarna fudbalska smotra, kladionica Meridian je spremila nešto što će vas oduševiti!

Nećemo mnogo da dužimo, već ćemo odmah preći na konkretna dešavanja.

Pre svega želimo toplo da vam preporučimo da se registrujete na meridianbet.rs, jer za tako nešto imate baš dobar razlog.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

A onda prelazimo na suštinu…

Kako bi čekanje do početka Svetskog prvenstva u Kataru prošlo što lakše, sportska kladionica Meridian je spremila jednu neverovatnu promociju koja do sada nije viđena na ovim prostorima – od 1. aprila počinje najveće takmičenje ikada: IGRAJ ZA KATAR JER MERIDIAN TE VODI NA MUNDIJAL

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije – pobednik može biti svako!   

Kako biste bili u toku sa svim aktuelnim dešavanjima, toplo vam preporučujemo da zapratite Meridian na društvenim mrežama – jer tako počinje magija!

Kao što možete da primetite, do početka takmičenja je ostalo još svega nekoliko dana, a kako biste se dobro zagrejali za iznenađenje koje vam sprema najbolja kladionica u regionu, zavirite u najkvalitetniju moguću ponudu za dnevna sportska dešavanja!

Sve je na samo jedan klik od vas, na meridianbet.rs!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srpsko plivačko čudo blizu vize za Pariz!

Mladi srpski plivač Justin Cvetkov oborio je na mitingu u Ajndhovenu juniorski državni rekord (U17) u disciplini 100 metara...

POVEZANE OBJAVE