NAJVEĆE KVOTE ZA ŽREB: Pogodi sa kim će Srbija igrati na Svetskom prvenstvu!

Svetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 21. novembra do 18. decembra, a sada je na red došlo da saznamo u kojoj grupi će se naći reprezentacija Srbije. Tim povodom, u nastavku vam predstavljamo tri najvažnije informacije koje treba da znate uoči početka žreba.

1.         CEO SVET SA VELIKOM PAŽNJOM GLEDA KA DOHI

Organizatori Svetskog prvenstva objavili su tačan datum i vreme kada će reprezentacije saznati svoje rivale u grupi. Svečana ceremonija žreba za Mundijal biće održana 1. aprila u Dohi, a sam spektakl počinje od 18 časova po našem vremenu.

Žreb će činiti 32 selekcije, među kojima je i Srbija. Reprezentacije će biti podeljene u četiri šešira od po osam timova.

Biće izvučeno osam grupa, u kojima će igrati po četiri selekcije.

2.         SRBIJA U TREĆEM ŠEŠIRU

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija su na impresivan način uspeli da se domognu direktne vize za Mundijal, međutim to nažalost neće biti dovoljno da se pozicioniraju bolje od trećeg šešira na žrebu.

Poznato je da Srbija neće moći da se sastane sa selekcijama Senegala, Irana, Japana, Maroka, Poljske, Južne Koreje i Tunisa.

3.         MERIDIAN – SPECIJAL ZA ŽREB

Bukmejkeri kladionice Meridian su vam za žreb spremili niz kvota na temu – KO ĆE BITI SA SRBIJOM U GRUPI?

Da će se „Orlovi“ sastati sa selekcijama kao što su Katar, Brazil, Argentina Urugvaj – kvota 3.50. Šansa da će se srpski fudbaleri za osminu finala boriti sa reprezentacijama kao što su Belgija, Francuska, Nemačka, Hrvatska je nešto manja – kvota 9.00.

Kompletan specijal za žreb za Svetsko prvenstvo u Kataru pogledajte na meridianbet.rs.

Ali, to naravno nije sve! Nikako ne smete da zaboravite na takmičenje koje još nije viđeno na ovim prostorima – ostalo je samo još nekoliko dana do početka neverovatne promocije u okviru organizacije kladionice Meridian: IGRAJ ZA KATAR!

Priliku da učestvuju imaju svi i ono najvažnije, pobednik može biti svako! Pratite Meridian na društvenim mrežama – jer ćete u toku sutrašnjeg dana dobiti detaljne informacije o velikom spektaklu! 

Sve što je potrebno jeste samo da imate otvoren korisnički nalog na sajtu meridianbet.rs, a ukoliko se još uvek niste registrovali nema nikakvih problema. 

Kako bi kladionica Meridian stimulisala prave igrače da postanu deo najbolje ekipe na Balkanu, ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Magija je moguća samo u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE