DIBALA POKRENUO DOMINO-EFEKT: Juventus napuštaju još četvorica važnih igrača

Juventus očekuje veliki remont na leto, kako bi se nakon sasvim izvesno druge sezone bez Skudeta u sledećoj napravila respektabilna ekipa.

Ono što je u ovom trenutku poznato je da najveća zvezda Paolo Dibala nakon sedam godina napušta klub, ali Argentinac nikako neće biti jedini koji od leta više neće nositi dres ‘Stare dame’.

Prema pisanju medija bliskih klubu, osim Dibale za odlazak konkurišu još četvorica važnih igrača od kojih je najveća boljka u veznom redu.

Dolaskom Manuela Lokatelija i Denisa Zakarije, budućnost Artura Mela i Adriena Rabiota u Juventusu svedena je na najnižu mogućnost, pa je sasvim izvesno da će i brazilsko-francuski dvojac napustiti klub na leto.

Sve više se kao mogućnost spominje i odlazak Federika Bernardešija, koji je u pregovorima s klubom oko novog ugovora, ali su zahtevi italijanskog reprezentativca veći od onoga što pruža na terenu.

Kada je reč o zadnjoj liniji, sve je jasnije da u sledećoj sezoni neće biti mesta za Sandra, koji je jako dugo u Juventusu i deluje znatno istrošenije nego što je to bio slučaj u ranijim sezonama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KUKOČ O OBRADOVIĆU: Najbolji ikad u zadnjih 20 godina, uspeo bi u NBA

Košarkaši Partizana poraženi su juče od Olimpijakosa u Evroligi. Ponovo su u jednom delu meča doživeli pad, i ispustili +14...

POVEZANE OBJAVE