Lazetić pred Partizan: Da vidimo koliko možemo

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole u subotu 02. aprila od 14h gostuju u Beogradu ekipi Partizana u 29. kolu Superlige sa namerom da pruže svoj maksimum i predstave se u najboljem svetlu.

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić izjavio je pred utakmicu protiv Partizana da TSC očekuje borba sa jakim protivnikom koji ima šampionske ambicije, ali da je to ujedno i meč koji igračima daje veliki motiv da pokažu dobru igru i pokušaju da ostvare što bolji rezultat.

U ovoj sezoni Partizan je, posle više godina, izjednačen sa odličnom Crvenom zvezdom, a ta činjenica dovoljno govori o tome koliko su jak tim. S druge strane i mi smo u dobrom momentu, tako da igračima ponavljam da je ovo utakmica za uživanje i idealna prilika da na njoj pokažu sav svoj talenat i kvalitet, rekao je Lazetić.

Prema njegovim rečima, predstojeći meč će biti dobar test za procenu gde je TSC trenutno, koliko dobro može da se suprotstavi tako jakom protivniku, i na čemu treba dodatno raditi  za nastavak prvenstva i za sledeću sezonu.

Na utakmici u Humskoj će dosta toga zavisiti od Partizana koji je kvalitetniji tim i koji je favorit, ne samo na ovoj već na svakoj utakmici u ligi. To je klub koji ima velike ambicije i neće nam biti lako. Naravno, mi ćemo pokušati da iskoristimo dobar trenutak i dobru seriju u kojoj smo kako bismo procenili koliko dobro možemo da pariramo tako jakoj ekipi. Odmerićemo snage, probaćemo da nametnemo svoje prednosti i svoj način igre koliko god  budemo mogli. Mislim da je za nas ova utakmica došla u idealnom trenutku, a na igračima je da se opuste i daju sve od sebe, dodao je Lazetić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kreće polufinale ABA lige: Partizan – Budućnost

Košarkaši Partizana večeras počinju polufinalnu seriju ABA lige, gde im je rival Budućnost iz Podgorice. U četvrtfinalnim mečevima, Partizan je...

POVEZANE OBJAVE