Napoli i njegov kontroverzni gazda pod istragom! Za sve je “kriv” derbi sa Juventusom

Kako javlja Gazeta delo Sport, Napoli i njegov kontroverzni gazda Aurelio De Laurentiis su pod istragom jer su dopustili Piotru Zielinskom, Stanislavu Lobotki i Amiru Rrahmaniju da igraju protiv Juventusa, iako su bili u samoizolaciji.

Navedeni trojac je bio u izolaciji 6. januara u svojim kućama, a uveče su svejedno istrčali na teren Alianc stadiona u dvoboju koji je okončan remijem 1:1.

Zbog toga su De Laurentiis i šef Napolijevog medicinskog tima Rafaele Kanoniko završili pod istragom čelnika italijanskog fudbala.

Kako piše Gazeta, Zielinski, Lobotka i Rrahmani su stavljeni u izolaciju jer su bili bliski kontakti osoba pozitivnim na koronavirus.

Međutim, u klubu su, nakon razgovora s advokatima, procenili kako je u redu poslati trojicu navedenih igrača na teren jer su procenili da je to u skladu s merama koje je propisao Fudbalski savez Italije (FIGC).

Sada je u punom jeku istraga koja će razjasniti događaje, a proglasi li se Napoli krivim onda bi mu gotovo sigurno usledila novčana kazna. Iako neki drugi italijanski mediji tvrde da bi Napoli mogao platiti bodovima na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE