POČINJE SPEKTAKL: Osvoji kartu za Mundijal preko neviđenog takmičenja u Meridianu!

Konačno počinje takmičenje koje su svi toliko dugo isčekivali sa velikim oduševljenjem!

Od kada se pojavila vest da će kladionica Meridian organizovati do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima – IGRAJ ZA KATAR, pojavilo se i veliko interesovanje!

Sada je došlo vreme da otkrijemo o čemu se tačno radi i kakva su pravila igre!

Pre svega važno je da znate da u takmičenju mogu da učestvuje svi i da pobednik može biti svako. Samo je važno da napravite prvi korak i registrujete se na meridianbet.rs.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD, ali i šansu da vas Meridian odvede na Mundijal!

Kada se registrujete i postanete deo najbolje porodice na Balkanu, sledi borba za mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kladionica Meridian će na dnevnom nivou praviti izazove, a na vama je da pokažete vaše sportsko znanje i pratite na kom mestu ste rangirani.

DNEVNI IZAZOV ZA 1.4: Neophodno je pogoditi najveću kvotu na tiketu koja sadrži isključivo igre od 0-2 i 3+ uz minimalnu uplatu od 300 RSD!!!

Kao važan činilac u praćenu dnevnih dešavanja može da vam pomogne to što imate priliku da zapratite Meridianove društvene mreže – tu će biti sve potrebne informacije u vezi sa takmičenjem.

Što se tiče bodova, maksimalan broj poena koji možete da osvojite u jednom danu jeste deset, dok je minimalno moguće sakupiti jedan bod – bodove dobija samo prvih deset takmičara!

Kao što ste videli pravila su veoma jednostavna i laka, na vama je samo da budete vredni i da u toku jednog meseca napravite neophodan depozit u minimalnom iznosu od 5.000 RSD – tako se IGRA ZA KATAR!

Da takmičenje dobije na što većoj zanimljivosti potrudila se ubedljivo najkvalitetnija i najjača ponuda kvota u regionu.

Kladionica Meridian je poznata kao kuća najvećih bonusa i kvota, ali ono što ćete imati prilike da vidite u dnevnoj ponudi do kraja takmičenja IGRAJ ZA KATAR je nešto neverovatno.

Samo kliklinte na meridianbet.rs i biće vam jasno o čemu je reč!

Čekanja više nema, preuzmi inicijativu okušaj sreću i omogući sebi da te Meridian odvede na Mundijal!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nagrada za “Mihine klince”: Meridian Sport donirao dresove školi fudbala “Siniša Mihajlović” iz Novog Sada

Nova akcija za buduće šampione Velika donatorska akcija fudbalskim klubovima i školicama fudbala, koju već dve sezone na radost mnoge...

POVEZANE OBJAVE