Propuštena šansa, Bajern deklasirao Zvezdu!

Bajern Minhen – Crvena zvezda 82:57 (15:18,27:15,21:10,19:14)

Košarkaši Crvene zvezde, doživeli su ubedljiv poraz od Bajerna u 33. kolu Evrolige. Crveno beli su dobro počeli meč, ali su se potom raspali što je tim iz Minhena iskoristio. Ovim porazom, izvesno je propuštena šansa za plasman u četvrtfinale i ništa ne zavisi od tima sa Malog Kalemegdana.

Bavarci su košem Ogastina Rubita otvorili meč. Zvezda uzvraća serijom 6:0. Bajern se konsolidovao, i igra se egal u prvom periodu. Zvezda se trojkom Voltersa ponovo odlepila, i održava prednost. Tako se i ušlo u drugi period.

Bolje su ga počeli domaćini i preokrenuli rezultat serijom 6:0. Potom je meč nastavljen u izjednačanom ritmu. Prvi se odlepio u drugoj četvrtini Bajern, povevši sa 31:25. Potom su nastavili da održavaju stečeno vođstvo. Crveno beli su imali šuterski lošu drugu četvrtinu, iako ne zaostaju po procentu za tri poena. Nedostajala im je bolja realizacija iz igre.

Ogastin Rubit predvodi Bajern sa 14 poena. U redovima Crvene zvezde, najefikasniji je Nikola Kalinić sa 10 poena.

Zvezdina igra se potpuno raspala u trećoj četvrtini. Bajern je stekao dvocifreno vođstvo, koje je kasnije samo uvećavao. Išli su do maksimalnih +25. Crnveno beli su nakon toga samo pokušavali da što više ublaže poraz ali nisu uspeli.

Ogastin Rubit je predvodio Bavarce sa 22 poena a Dešon Tomas je imao 16 koševa.

U redovima Zvezde, najefikasniji je bio Nikola Kalinić sa 12 poena, dok je 11 koševa dodao Luka Mitrović.

Zvezdi je u Evroligi preostalo da 3. aprila odigra zaostali meč sa Žalgirisom, a potom 8. aprila dočekuje Efes.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ODGOVORIO NAVIJAČIMA: Čović o skandiranju nezadovoljnih pristalica

Košarkaši Crvene zvezde su teškom mukom savladali SC Derbi u prvom meču četvrtfinala plejofa ABA lige rezultatom 83:81. Navijači su bili izuzetno...

POVEZANE OBJAVE