Rajevac analizirao reprezentaciju Srbije: Ovde najviše škripi

Fudbalska reprezentacija Srbie danas dobija rivale u grupi, a žreb je na programu od 18.00 časova u Dohi.

Proslavljeni iskusni trener Milovan Rajevac veruje da izabranici Dragana Stojkovića imaju šta da pokažu na Mundijalu u Kataru.

-Šta reći o Draganu Stojkoviću, legendi jugoslovenskog fudbala?! Piksi je majstor u svom poslu, i njemu i saradnicima i svim fudbalerima želim od srca da ponove makar moj uspeh sa Mondijala u Južnoj Africi, ako budu mogli i da se plasiraju u polufinale, bio bi to najveći uspeh za našu državu. Naša reprezentacija fascinirala me je na utakmici u Mađarskoj, deklasirali smo Katar, očekivano (4:0), ali su me oduševili razni segmenti u igri – konkretno kretanje, iako je rival bio slab, međutim, znamo mi da igramo i protiv jačih. Može uvek bolje i verujem da ćemo imati šta da kažemo u novembru i decembru u Kataru, rekao je Rajevac za “Žurnal”

Rajevac je analizirao reprezentaciju Srbije.

-Svestan je Piksi da mora mnogo da se radi, rezultati su vidljivi, ali su prolazni, tek prestoji ono pravo. Nisam recimo, zadovoljan našom odbranom, ali jake utakmice sve će reći. Videli smo da škripi ispred našeg gola, pa i na sredini terena, staro je, međutim, pravilo, da je napad najbolja odbrana. Moraćemo da povedemo više računa o svom golu u Kataru, jasan je Rajevac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan srpski košarkaš izlazi na NBA draft!

Poznato je tokom čitave ove sezone da Nikola Topić, plejmejker Crvene zvezde, važi za kandidata koji će na NBA...

POVEZANE OBJAVE