NBA: Pobede Filadelfije i Klivlenda, sjajni Embid i Gerlend (VIDEO)

U NBA ligi su večeras odigrana dva meča u okviru evropskog termina, a pobede su zabeležili Filadelfija Seventisiksersi i Klivlend Kavalirsi.

Filadelfija je bila bolja od Šarlot Hornetsa na svom terenu sa ubedljivih 144-114.

Tokom prvog poluvremena timovi su se smenjivali u vođstvu, ali je već do kraja trećeg perioda prednost domaćeg tima porasla i do 29 poena razlike, a do kraja duela i do +35.

Džoel Embid je bio najefikasniji sa dabl-dabl učinkom od 29 poena i 14 skokova, uz još 6 asistencija, dok je Tobajas Heris zabeležio 23 poena, uz 5 skokova i 4 asistencije, pritom ubacivši 5 trojki.

Na drugoj strani je Majls Bridžis bio najbolji sa 20 poena, 5 skokova i 3 asistencije, Pi Džej Vašington je postigao 14, a Lamelo Bol 13, uz 2 skoka i 5 asistencija.

Klivlend je slavio na gostovanju u Medison Skver Gardenu protiv Njujork Niksa sa 119-101.

Kavsi ni u jednom trenutku nisu bili u zaostatku, a domaćin je samo u pojedinim momentima prvog poluvremena uspevao da poravna rezultat.

Najbolji na ovoj utakmici bio je Darijus Gerlend sa dabl-dabl učinkom od 24 poena i 13 asistencija. Dabl-dabl imao je i Mozes Braun, koji je upisao 16 poena i 13 skokova, dok je Karis Levert uz 19 poena zabeležio i po 6 skokova i asistencija.

U ekipi Niksa je Obi Topin upisao 20 poena, uz po 4 skoka i asistencije, dok je Evan Furnije postigao 19 poena, uz 3 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE