ŠANSU DA POBEDI IMA SVAKO: Nemojte da čekate ni tren, jer vas Meridian vodi na Mundijal!

Kao što ste imali prilike da se uverite, 1. aprila je počelo do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima, koje ste toliko dugo čekali.

Sportska kladionica Meridian organizuje dnevne izazove koji će omogućiti srećnim dobitnicima da se nađu na spektaklularnom događaju kao što je Svetsko prvenstvo u Kataru.

Takmičenje IGRAJ ZA KATAR je do sada izazvalo veliko interesovanje, zato ako kojim slučajem još uvek niste, sada imate priliku da se priključite, pokažete svoje znanje. Možda baš vas Meridian odvede na planetarnu fudbalsku smotru.

Ukoliko se registrujete na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, uz promo kod “bullseye” na vaš nalog stiže 500 RSD BONUSA za online i kladjenje uzivo, a ukoliko istog dana uplatite depozit u minimalnoj vrednosti od 500 dinara – stiže dodatni bonus u vrednosti od čak 1.500 RSD!

Drugo, ulazite u konkurenciju da se nađete na Svetskom prvenstvu u Kataru krajem 2022. godine.

Kada se registrujete svakog dana imate šansu da učestvujete u drugačijim izazovima u organizaciji kompanije Meridian.

DNEVNI IZAZOV ZA 2.04: Neophodno je sastaviti najviše dobitnih parova koji će sadržati isključivo utakmice iz TOP liga i igru tačan rezultat uz minimalnu uplatu od 100 RSD.

Samo je potrebno da pokažete zavidno sportsko i kladioničarsko znanje, kao i da u toku celog meseca napravite depozit u iznosu od 5.000 RSD.

Na kraju svakog dana pravi se rang lista od TOP 10 igrača u skladu sa sistemom bodovanja dnevne promocije. Ukoliko budete u prvih deset važno je da znate da prvoplasirani dobija maksimalnih deset bodova.

Drugo mesto je vredno sedam poena, dok je treće dva boda manje. Ako je igrač na četvrtom ili petom mestu dobija dva poena, dok ostalih pet igrača koji su uspeli da se domognu deset najboljih nakon jednog dana osvajaju po jedan bod.

Takođe, ne bi bilo loše da zapratite Meridian na društvenim mrežama – kako biste na dnevnom nivou bili upućeni o svim najvažnijim detaljima takmičenja IGRAJ ZA KATAR.

Da takmičenje bude na visokom niovu potrudila se adekvatna ponuda koju možete pronaći u kladionici Meridian.

Kada posetite meridianbet.rs vrlo lako ćete primetiti niz utakmica i kvota koje će vas oboriti sa nogu. Mi ćemo vam dati samo malu pomoć…

MANČESTER JUNAJTED – LESTER, kec 1.60, iks 4.50, dvojka 5.40

SELTA VIGO – REAL MADRID, kec 3.90, iks 3.70, dvojka 1.95

BORUSIJA DORTMUND – RB LAJPCIG, kec 2.40, iks 3.80, dvojka 2.80

NAPOLI – ATALANTA, kec 2.45, iks 3.30, dvojka 3.05

JUVENTUS – INTER, kec 2.80, iks 3.35, dvojka 2.60

Mogućnosti su ogromne, samo treba da se uključite i pokrenete magiju!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE