SMS doneo pobedu Laciju protiv Sasuola (VIDEO)

Fudbaleri Lacija pobedili su Sasuolo na stadionu Olimpiko u Rimu sa 2-1, u 31. kolu Serije A.

Lacijali su imali šest udarca ka golu manje (20-14), ali su ipak slavili pred svojim navijačima i ponovo se (za sada) našli ispred gradskog rivala Rome, od kog su nedavno doživeli težak poraz, na 5. mestu tabele.

Domaćina je u 17. minutu do prednosti doveo Manuel Lacari. On je presekao loptu na polovini terena, pretrčao do ruba šesnaesterca, gde je potom fintom izbacio protivničkog igrača i levom nogom precizno gađao dalji ugao golmana Konsiljija.

U 51. minutu prednost je duplirao naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji se odlično snašao posle ubačene lopte Luisa Alberta iz slobodnog udarca, kada je dokačio loptu taman toliko da je skrene u mrežu, pritom izbegavši ofsajd.

Rezultat je ublažio Hamed Junior Traore u 4. minutu zaustavnog vremena, kada mu je lopta odlično pala na volej nakon što ju je Luiđi Samele glavom prebacio posle centaršuta sa desne strane.

Nebeskoplavi sada imaju 52 boda iz 31 utakmice i zauzimaju 5. poziciju na tabeli, ali Roma koja ima samo bod manje sutra igra svoju utakmicu protiv Sampdorije. Sasuolo je na 9. mestu sa 43 sakupljena boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE