STEFANOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE U SPLITU: A prognozirano nam je ispadanje

košarkaši FMP-a savladali su večeras u Splitu istoimeni tim nakon produžetka sa 90-85 u 25. kolu regionalne ABA lige, i tako matematički obezbedili plasman u plejof, odnosno najboljih šest timova.

Ovim povodom je vidno zadovoljan bio trener srpskog tima Nenad Stefanović.

Čestitam ekipi Splita na dobroj utakmici s obzirom da su oni u ritmu koji nije human i mislim da izvlače iz toga maksimum, a to sam rekao i treneru danas. Naterali su nas da budemo do kraja maksimalno koncentrisani da bismo pobedili. Moram da čestitam i mojim momcima, nama je prognozirana borba za opstanak, od nekih čak i ispadanje, a mi smo u plejofu tri utakmice do kraja. Moram od srca svima da čestitam, izjavio je Stefanović.

On je naglasio da je adut FMP-a pre svega tim.

Danas smo po ko zna koji put pokazali da nismo grupa pojedinaca, već tim. Prošli put je bio Simović, koji je iskočio da kažem iz redovnog šablona. Danas smo imali mlade momke kao što su Stepanović i Vujičić koji su dali ozbiljan doprinos u bitnim trenucima. Čestitke timu, klubu, mom stručnom štabu i kompletnoj organizaciji. Mislim da smo napravili ogroman uspeh, ali znajući moju ekipu nećemo se na tome zaustaviti, poručio je trener FMP-a.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE