STOJKOVIĆ SE UVERIO: Imaćemo maksimalne uslove

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, posetila je hotel “Rixos Gulf” gde će nacionalni tim biti smešten tokom Svetskog prvenstva.

Iako još nije završen, predstavljaće bazu Orlovima pred duele sa Brazilom, Kamerunom, i Švajcarskom.

Objekat je tik uz station gde će Srbija igrati sa Švajcarcima.

U obilasku je bio i selektor Dragan Stojković:

Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. Ok, za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo i peške do terena. Radovi su u toku, biće završeni u julu, a već u septembru je zvanično otvaranje kompleksa. Čestitam članovima delegacije Fudbalskog saveza Srbije koji su pre dva meseca bili ovde u Dohi i odabrali perfektnu lokaciju za smeštaj naše reprezentacije tokom Svetskog prvenstva. Sada smo obišli sve prostorije, neke su već završene, neke su u zvršnoj fazi. -rekao je on i dodao:

Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Pre svega za ove prve tri utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje. Mislim da će igrači biti zadovoljni, a to je najvažnije. Sobe su komforne, imamo salu za sastanke, veliki bazen ispred hotela i ceo kompleks će biti rezervisan isključivo za našu reprezentaciju. – zaključio je selektor Srbije.

Prvenstvo sveta se igra od 21. novembra do 18. decembra.

Naš tim će mečom protiv Brazila 24. novembra otvoriti šampionat.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE