Obradović i Pavićević rezimirali duel Partizana i Mornara

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Mornar iz Bara sa 95-83 u 25. kolu ABA lige, a svoje utiske posle utakmice izneli su treneri dva tima Željko Obradović i Mihailo Pavićević.

Trener Partizana kao bitan segment meča naveo je agresivnost.

Počeli smo utakmicu u veoma dobrom ritmu, igrali agresivno i razlika između prvog i drugog dela igre bila je u agresivnosti u odbrani, uz činjenicu da je Mornar u nastavku neuporedivo bolje čitao stvari iz naše defanzive i zahvaljujući tome se vraćao u utakmicu i bio na tih šest, osam, deset razlike, izjavio je Obradović.

Trener gostiju iskazao je respekt za večerašnjeg protivnika.

Čestitam Partizanu na više nego zasluženoj pobedi. Odigrali smo na kraju mnogo bolje nego što sam ja očekivao u ovom trenutku. Izuzev prve četvrtine u koju smo potpuno dekoncentrisano ušli. Pokušao sam da objasnim igračima da se ovde kidaju noge i Barseloni i Realu, a ne jednom malom Živanoviću koji je tek počeo da igra, ocenio je Pavićević, pa zaključio:

Ovo je proces sazrevanja kroz koji on i mnogi drugi moraju da prođu. Već od druge četvrtine smo uhvatili ritam, nismo srljali, bili smo disciplinovaniji te smo bili konkurentni u nekom delu utakmice. Nemam šta da zamerim igračima, pogotovo nakon svega što nam se dešavalo. Mnogi su u utakmicu ušli posle jednog ili dva treninga, dali su sve od sebe u ovakvoj atmosferi, smatra trener Mornara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE