ODGOVOR NA PROVOKACIJU: Stojković žestoko odbrusio novinaru

Fudbaleri Srbije će voljom žreba, igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom na Mundijalu u Kataru.

Kao i pre četiri godine, tri ekipe će ponovo ukrstiti koplja, isključujući afričku selekciju.

Nakon žreba, reči je bilo o novom duelu sa Sajdžijama i gestovima Džedrana Šaćirija i Granita Džake sa šampionata u Rusiji.

Šef struke Orlova, Dragan Stojković, rekao je da su švajcarski novinari pokušali da ga isprovociraju pitanjem u vezi sa tim događajem:

Jedan od novinara u miks zoni postavio mi je pitanje za Švajcarsku i politiku. Pitao sam ga šta me pitaš? I rekao mu da se smiri, da ne talasa previše i pređe na drugo pitanje. Izbegao sam da o tome razgovaram. Hoću da držim našu reprezentaciju dalje od toga. Mi ne idemo na tu kartu da vređamo nekoga, ili da ga na taj način ugrožavamo. – rekao je on.

Objasnio je i da to nije prilika za osvetu:

Ne. Nisam imao tu vrstu komentara. Bilo je neko pitanje vezano za osvetu kod novinara. Ja kažem koju osvetu, nema u sportu osvete. Izađeš na teren, boriš se igraš za svoj dres i državu. Ovde nema nikakve osvete, to što je bilo pre četiri godine, mi smo izgubili tu utakmicu. Ovde se zna šta Srbiji treba da ode u nokaut fazu i da preskoči prvu prepreku. – zaključio je Stojković.

Srbija i Švajcarska, sastaće se u poslednjem kolu G grupe 2. decembra od 20 časova po našem vremenu.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE