PRVA TITULA: Novi Beograd je šampion!

Vaterpolisti Novog Beograda osvojili su prvu titulu u istoriji kluba. Oni su postali šampioni regionalne lige, a u finalu su savladali Jadran iz Splita rezultatom 14:11.

Golove za Novi Beograd postigli su: Strahinja Rašović tri, Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Viktor Rašović, Radomir Drašović i Nika Šušiašvili po dva, Vasilije Martinović po jedan.

Strleci za Jadran bili su: Jerko Marinić Kragić tri, Luka Bukić dva, Rino Burić, Zvonimir Butić, Nikša Dobud, Anđelo Šetka po jedan.

Hteo bih da čestitam i da se zahvalim igračima, koji su izneli najveći deo tereta. Srećan sam što sam postao deo istorije novog kluba, koji je izuzetno kvalitetan i jak i što sam dobio priliku da budem deo ovog uspeha. Za ove trenutke se živi. Čestitam još jednom igračima, imali smo raspoložene pojedince. Uspeli su da izvuku sve, vratili smo se posle lošeg početka, rekao je Igor Milanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović govorio o povredi: Kada se desila bio sam zabrinut

Najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović povredio se u utakmici protiv Al Šababa, neposredno nakon što je postigao dva...

POVEZANE OBJAVE