Nezadovoljan suđenjem u derbiju: Čizma “gori” nakon kontroverzne objave Juventusove zvezde

U velikom derbiju Serije A u nedelju je Juventus u Torinu poražen od Intera sa minimalnih 1:0.

Inter se teškom pobedom na najtežem gostovanju vratio u borbu za Skudeto, dok se Juventus oprašta i gotovo sigurno neće biti prvak na kraju.

Jedini gol stigao je nakon ponovljenog penala, a strelac je bio Hakan Čalhanoglu. Prvo je Turčin promašio penal, pa je postigao gol u nastavku akcije ali je poništen zbog prekršaja u napadu.

Drami tu nije bio kraj, jer je sudija ponovio kazneni udarac zbog toga što je De Liht ranije utrčao u kazneni prostor. Čalhanoglu je iz drugog pokušaja pogodio, pa je Inter došao do velika tri boda, ali u Juventusu se ne mire s porazom i nastavljaju žestoko protestovati.

“Odigrali smo vrlo dobru utakmicu, čestitam svima. Velika šteta za rezultat, ali teško je igrati 11 protiv 12”, napisao je Adrien Rabio na društvenim mrežama nakon derbija.

https://www.instagram.com/p/Cb5-n09jz0P/

To će samo dodatno pogoršati i zategnuti odnose između dva velikana, a u Italiji će se definitivno još danima raspravljati o odlukama sudije Masimiliana Iratija.

Inače, Irati je omražen lik većeg dela Torina, a trener Juventusa Maks Alegri bio je toliko besan da je u jednom trenutku skinuo jaknu i bacio ju je pokraj četvrtog sudije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE