Tavamba o reprezentaciji Srbije: Evo šta je rekao

Fudbalska reprezentacija Kameruna biće rival Srbiji u G grupi na Svetskom prvenstvu.

Bivši fudbaler Partizana Leandre Tavamba igraće protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sigurno je da će Srbija, Kamerun i Švajcarska voditi veliku bitku za drugo mesto, dok je Brazil veliki favorit.

Svetsko prvenstvo je uvek specifično takmičenje, gde svaki protivnik mora da se shvati ozbiljno bez obzira na imena, reputaciju i trenutnu formu. Iskreno se radujem što se u Kataru nalazi i Srbija, zemlja koja ima posebno mesto u mom srcu. Biće ovo ujednačena i izuzetno takmičarska grupa u kojoj će sitni detalji praviti razliku, rekao je Tavamba za Večernje novosti.

Snažni napadač ceni reprezentaciju Srbije

– Mogu da kažem da poznajem mnogo srpskih igrača, sa nekima sam igrao zajedno u Partizanu, dok sam one sa kojima nisam imao priliku da budem u timu gledao dok sam živeo u Beogradu. Teško je reći ko je najbolji igrač reprezentacije Srbije, imate izuzetno kompaktan nacionalni tim u kojem je sve u službi kolektiva. Opasnost protivniku preti praktično sa svih strana. Možda u ovom trenutku i ne bih mogao da izdvojim nekoga kao prvu zvezdu tima, ali je sigurno da je ove sezone najviše napredovao Dušan Vlahović, jasan je Tavamba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE