Liga šampiona: Simeone prokomentarisao Gvardiolu

Večeras od 21 u četvrtfinalu Lige šampiona sastaju se Mančester siti i Atletiko Madrid. Biće to okršaj dva trenera koji imaju potpuno različite fudbalske filozofije.

Argentinski trener prokomentarisao je svog kolegu

-Gvardiola je neupitno talentovan, ali osim toga, uvek je imao sreće da uza sebe ima vanserijske igrače. Ja nikad nisam imao Ćavija, Serhija Busketsa, Đerarda Pikea, Andreasa Inijestu ili Mesija, rekao je Simeone.

Simeone je imao reči hvala za Gvardiolin tim

-Ono što mi se sviđa kod timova kao što je Siti je trud koji igrači ulažu u pokušaju da vrate loptu i održe posed. Ono što me najviše pokreće je da vidim igrače tog kvaliteta koji uvek rade i aktivni su u borbi za svaku loptu. To je ono što svi treneri žele, dodao je temperamentni trener.

Trener Sitija Gvardiola nije želeo da učestvuje u diskusiji o Atletikovom stiu igre

-Neću ni sekund da učestvujem u toj glupoj debati (o ‘sukobu’ stilova igre). Svi pokušavaju da dobiju utakmicu. Ako oni pobede, oni su u pravu. Ako mi pobedimo, mi smo u pravu. Postoji pogrešna predstava o načinu na koji oni igraju. Napadaju više nego što to ljudi mislerekao je Gvardiola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE