NE PROPUSTITE PRILIKU DA ODETE NA MUNDIJAL: Ispratite dnevni izazov i IGRAJTE ZA KATAR!

Do sada neviđeno takmičenje na ovim prostorima je polako uzelo maha. Igrači su dobili pirliku da pokažu svoje vrsno kladioničarsko znanje i tako pokušaju da osvoje vizu za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Kladionica Meridian je od 1. aprila pokrenula akciju – IGRAJ ZA KATAR – koja je do sada izazvala veliko interesovanje.

Ako se kojim slučajem niste uključili na vreme, nema nikakvih problema. Za početak je dovoljno da se registrujete na meridianbet.rs, jer za tako nešto imate dvostruki benefit.

Prvo, samo prilikom registracije na poklon dobijate neverovatnih 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Drugo, postajete deo jedne veličanstvene promocije, koja vam pruža mogućnost da ostvarite san i otputujete na takmičenje kao što je Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Pravila promocije IGRAJ ZA KATAR su jasna i jednostavna. Kladionica Meridian vam na dnevnom nivou zadaje izazove, takođe, u okviru jednog meseca potrebno je da napravite depozit u iznosu od 5.000 RSD.

DNEVNI IZAZOV 05.04: Kako biste bili najbolji u današnjem izazovu potrebno je da pogodite tiket sa najvećom kvotom koristeći BETBUILDER opciju i igre na konačan ishod i tačan rezultat na meču. Na tiketu moraju biti sve utakmice iz dnevne ponude Lige šampiona.

Bodovi se obračunavaju na kraju svakog takmičarskog dana. Da osvojite poene neophodno je da u toku jednog dana završite na tabeli u prvih deset takmičara.

Prvoplasirani igrač dobija maksimalnih deset bodova, drugoplasirani će morati da se zadovolji sa sedam poena, dok treće mesto donosi pet poena. Četvrto i peto mesto vrede dva poena, dok će igrači od šestog do desetog mesta dobiti po jedan poen.

A kako najbolje da budete konkurentni? Tako što ćete pogledati vrhunsku ponudu koju možete pronaći na meridianbet.rs.

Koje fudbalsko takmičenje je u fokusu? Naravno prvenstveno u pitanju je Liga šampiona!

Nakon reprezentativne pauze, ponovo je na red došla borba za evropske trofeje. Najbolji timovi na Starom kontinetnu nastavljaju trku za „ušati pehar“, što automatski znači da nas očekuje nekoliko izvanrednih duela.

Vreme je za prve četvrtfinalne mečeve, koje treba iskoristiti na pravi način kako biste uspeli da se domognete Mundijala u Kataru. Tu je i nekoliko interesantnih mečeva u okviru engleskog Čempionšipa.

BENFIKA – LIVERPUL, kec 8.80, iks 4.60, dvojka 1.40

MANČESTER SITI – ATLETIKO MADRID, kec 1.40, iks 4.90, dvojka 8.40

MILVOL – SVONSI, kec 2.30, iks 3.25, dvojka 3.40

ŠEFILD JUNAJTED – KVINS PARK RENDŽERS, kec 1.75, iks 3.80, dvojka 4.90

REDING – STOUK, kec 2.75, iks 3.10, dvojka 2.70

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE