Počela druga faza prodaje ulaznica za Mundijal!

Kako su saopštili organizatori, danas je počela druga faza prodaje ulaznica za Mundijal u Kataru i trajaće do 28. aprila u 11.00.

Osobe kojima zahtev za ulaznicu bude prihvaćen biće obaveštene o ishodu putem mejla najkasnije do 31. maja, saopšteno je iz FIFA.

Četiri vrste ulaznica su dostupne:

– za odredjeni meč (u četiri cenovne kategorije, od čega je poslednja rezervisana za stanovnike Katara), ulaznice za jednu selekciju za celu grupnu fazu ili za mečeve nokaut faze, u kojima bi učestvovala ta selekcija, kao i ulaznice za četiri meča na četiri različita stadiona.

Za gledaoce iz inostranstva cene karata su između 62 i 200 evra, dok je za finale potrebno platiti između 550 i 1460 evra.

S obzirom na blizinu osam stadiona, koji se nalaze u radijusu od 50 kilometara od centra glavnog grada Dohe, gledaoci će po prvi put moći da zatraže ulaznice za dve utakmice koje se igraju istog dana, na startu grupne faze, navodi FIFA.

Mundijal u Kataru se igra od 21. novembra do 18. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U TRCI ZA TITULU: Tobdžije prodaju vezistu, uporni da dovedu pojačanje iz Vile

Fudbaleri Arsenala trenutno su lideri Premijer lige i ostalo im je još četiri meča. Ligu šampiona završili su protiv Bajerna,...

POVEZANE OBJAVE