Stanković pred TSC: Sutra nas očekuje novo finale

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju susret četvrtfinala Kupa Srbije protiv ekipe TSC-a. Trener crveno-belih Dejan Stankovič izneo je očekivanja pred ovaj susret.

TSC želi da igra fudbal, a trener Lazetić forsira svoj stil gde god da radi. Svaka njegova ekipa ima identitet i tako će biti i sutra. Jedna utakmica se igra, ‘nokaut’ faza i svašta može da bude. Ne želimo kiks, već da dođemo do zacrtanog cilja u svakom takmičenju. Posle današnjeg treninga ćemo još dodatno utvrditi neke detalje oko toga da li ćemo na teren izaći sa dva špica ili ne, ali sutra nas očekuje novo finale. Što se zdravstvenog biltena tiče, Borjan i Ivanić su dobro, obojica su odmarali, a jedini na koga ne mogu da računam je Pićini. On je počeo da trenira sa nama i očekujem ga brzo u pogonu, rekao je Stanković.

On ističe da bi voleo da Zverzda ove sezone odbrani “duplu krunu”.

Voleo bih da se to desi. Imamo svaku priliku za to, s obzirom na to da smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Sutra imamo šansu da uđemo u polufinale i napravimo još jedan korak bliže trofeju. Uradićemo sve da odigramo maksimalan broj utakmica ove sezone, istakao je on.

Stankovič je prokomentarisao i grupu za Svetsko prvenstvo u kojoj će igrati reprezentacija Srbije.

Nisam se čuo sa Samjuel Etom, ali hoćemo sigurno. Veoma jaka grupa, ne i nemoguća, pogotovo jer smo i mi kao reprezentacija nezgodan protivnik. Krivo mi je što se ponovila ista grupa sa prethodnog Svetskog prvenstva, ali šta da se radi. Srbija ima kvalitetnu ekipu, igraju veoma dobar fudbal i sa takvom energijom i pristupom ubeđen sam da može da se napravi iskorak na koji se dugo čeka. Naravno, mislim na prolazak u ‘nokaut’ fazu, a tamo je onda sve moguće. Od srca im želim sve najbolje, zaključio je Stanković.

Utakmica Crvena zvezda -TSC igra se u sredu od 18.30 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaviri u SVET SPEKTAKULARNIH NAGRADA: Preuzmi deo fonda od čak ČETIRI MILIONA EVRA!

Dobrodošli u eru nestvarnih dobitaka! Meridian u saradnji sa provajderom Wazdan pokreće senzacionalnu promociju koja će trajati pet meseci! Počevši...

POVEZANE OBJAVE