Benzema het-trikom srušio Čelsi u Londonu! (VIDEO)

U okviru prvog meča četvrtfinala Lige šampiona fudbaleri Real Madrida savladali su ekipu Čelsija rezultatom 3:1.

Od samog starta španski tim je krenuo žestoko, po izuzetno kišnom vremenu igrala se utakmica, a fantastični Karim Benzema je postigao vodeći gol za svoju ekipu u 21. minutu. Dupli pas su odigrali Vinisijus i Benzema, a Brazilac je probio po levoj strani i uputio centaršut koji iskusni napadač koristi.

Samo tri minuta kasnije desio se novi šok za Čelsi, Benzema je duplirao prednost Reala. Ovoga puta je sa ivice šesnaesterca centrirao Luka Modrić, pogodio je Benzemu u glavu koji stiže do svog drugog pogotka.

U 38. minutu Čelsi je imao sjajnu priliku, šutirao je Silva glavom, ali je falilo malo više preciznosti. Mešutim, engleski tim u sledećem napadu ipak stiže do pogotka. Strelac je bio  Kai Haverc, na asistenciju Žoržinja.

Na startu drugog poluvremena tačnije u 47. minutu opet Benzema. Usledila je velika greška Mendija koji je praktično asistirao Francuzu koji je postigao još jedan het-trik u Ligi šampiona.

 

Ni nakon ovog pogotka, igrači Čelsija se nisu predali, pokušao je Aspilikueta izvan šesnaesterca, ali se maestralno pružio Kurtoa i sprečio pogodak.

U 64. minutu izmena i u jednom i u drugom timu, Eder Militao se povredio i nije mogao da nastavi utakmicu, a umesto njega je ušao Naćo.

Na drugoj strani su izašli Žoržinjo i Kristijan Pulišić, a zamenili su ih Ruben Loftus Čik i Romelu Lukaku.

Nedugo nakon ulaska na teren, Lukaku je imao dobru šansu ali je lopta otišla preko gola.

Nastavili su “Plavci” sa napadima, uputili su skoro 20 udaraca na protivnički gol, ali nisu uspeli doći do novog pogotka, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP MAJAMI: Čas tenisa Bugarina, Alkaraz eliminisan za sat i po!

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poslednji je polufinalista mastersa u Majamiju. Izbacio je u četvrtfinalu Karlosa Alkaraza sa 2:0. Po setovima...

POVEZANE OBJAVE