Dobre vesti za Zvezdine navijače!

Crvena zvezda će se oprostiti od ovogodišnje Evrolige na svom terenu utakmicom protiv Anadolu Efesa. Pred ovu utakmicu, za crveno-bele su stigle lepe vesti.

Naime, stručni štab bi u ovom meču mogao da računa na Ostina Holinsa koji je pauzirao skoro mesec dana. Holins se povredio na utakmici protiv Makabija i od tada ga nije bilo na parketu, a njegov povratak nagovestio je i trener ekipe Dejan Radonjić.

Holins je u određenom trenažnom procesu, na dan utakmice videćemo da li ćemo i koliko moći da računamo na njega. Majk Cirbes i Branko Lazić i dalje su u procesu oporavka, istakao je Radonjić i dodao:

Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope, koji u nastavku evroligaškog takmičenja ima mogućnost da odbrani titulu. Potpuno je jasno o kom se kvalitetu tu radi. Daćemo sve od sebe kako bismo parirali ekipi Efesa, mada to nije nimalo lako i svesni smo toga. Trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnje izdanje Evrolige.

Utakmica između Zvezde i Efesa gra se u petak od 21 sat u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE