EVROKUP: Alimpijević o Partizanu

U osmini finala Evrokupa košakaši Partizana igraju protiv ekipe Burse, koje sa klupe predvodi bivši trener Zvezde, Dušan Alimpijević.

Alimpijević je prošle sezone preuzeo Bursu i od kada je u tom klubu radi sjajan posao. Preuzeo je tim kada su imali skor od 0-6, zatim je u Evrokupu ostvario tri pobede u poslednja četiri susreta. Potom je uvek tim u plej-of Superlige Turske i kao nagradu za to, dobio je trogodišnji ugovor.

Trener Burse Dušan Alimpijević prokomentarisao je duel Partizanom

-Dobili smo najtežeg mogućeg rivala. Po mom mišljenju, teži tim od bilo kog koji smo sreli u našoj grupi. Ali umesto da se žalimo i sažaljevamo, treba da budemo srećni zbog istorijske sezone u kojoj smo stigli do plej-ofa EK. Moramo biti srećni što smo među 16 najboljih timova. Moramo biti srećni jer imamo šansu da igramo protiv najvećeg trenera u istoriji. Ponosan sam na svoj tim, navijače i sve u klubu, svakog čoveka, zbog onoga što smo do sad uradili. Nismo rekli poslednju reč. Nastavljamo da se borimo do kraja, rekao je Alimpijević pred duel sa Partizanom.

Alimpijević je pre Burse vodio Avtodor, Crvenu zvezdu, FMP i Spartak iz Subotice.

Partizan će ekipu Dušana Alimpijevića dočekati u Štark areni 19. ili 20. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Luka Dončić povređen: Nije dobro..

Najbolji košarkaš Dalasa Luka Dončić na konferenciji za medije rekao je da je igrao povređen meč protiv Klipersa, koji...

POVEZANE OBJAVE