Radonjić pred Efes: Da se dobrom igrom oprostimo od Evrolige

U okvoru 34. kola Evrolige košarkapi Crvene zvezde dočekuju ekipu Anadolu Efesa. Trener ekipe Dejan Radonjić izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Igramo protiv aktuelnog prvaka Evrope koji ima priliku da u nastavku takmičenja odbrani trofej. Potpuno je jasno o koliko se kvalitetnom timu radi, daćemo sve od sebe da im pariramo, znamo da to nije nimalo lako, ali trudićemo se da dobrom igrom pred našim navijačima završimo ovogodišnju sezonu u Evroligi, istakao je on.

Ova utakmica za crveno-bele nema rezultatski značaj s obzirom na to da su izgubili šanse da se nađu u Top 8 najboljih timova.

Prirodno je da posotoji adekvatna motivacija, igramo protiv šampiona, jednog od favorita i ove sezone, igraćemo pred našim navijcacima, tako da ima dosta motiva,. Uradićemo sve što možemo i pokušaćemo da pariramo i zadovoljni završimo meč. Šta će to biti na kraju videćemo, zaključio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON SUKOBA SA VLAHOVIĆEM: Aleri dobija otkaz, poznat novi trener Juventusa!

Nakon što je Dušan Vlahović izrevoltiran izmenom napravio scenu na meču protiv Milana, o tome čitajte OVDE, Juventus je...

POVEZANE OBJAVE