Stefanović pred Budućnost: Uživanje za sve nas

Košarkaši FMP Meridiana overili su kartu za plejof ABA lige na veoma teškom gostovanju u Splitu. Uspeh za pamćenje i divljenje, a raspored u regionalnom takmičenju uz pomoć sudbine odredio je da u nastavku sezone Panteri igraju utakmice samo protiv onih najboljih. Prva u nizu utakmica koje predstavljaju ono najbolje što region ima jeste gostovanje ekipe Budućnost Voli u petak od 17 časova u FMP Areni.

Meč 14. kola ABA lige je bio prvobitno odložen jer je zakazani termin bio 2. januar. Vreme je da se ta utakmica odigra, a položaj na tabeli govori da će se sastati dve plejof ekipe. FMP Meridian je za sada na šestoj poziciji ispod koje matematički ne može da ide, a tri utakmice do kraja sezone daju prostora Panterima da se nadaju i dodatnom iskoraku. Međutim, sve ambicije ne samo da su ispunjene, već i nadmašene pa pritisak gotovo da ne postoji. Ostaje samo velika želja za dokazivanjem i predanim radom koja je i dovela izabranike trenera Nenada Stefanovića u ovaj sjajan položaj.

Trener Nenad Stefanović je takođe govorio o nadolazećem period sezone sa posebnim osvrtom na narednog protivnika.

Deo sezone u koji ulazimo je za nas nagrada za sve što smo uradili ove takmičarske godine. Svi susreti do kraja sezone što u ABA ligi,  što u domaćem prvenstvu će biti protiv najboljih timova, trenera i igrača u regionu. Veliko zadovojstvo i uživanje za sve nas. Prva u nizu utakmica je protiv sjajne ekipe Budućnosti, koja je projektovana za najviše ciljeve u svim takmičenjima i koja uprkos nekim nesrećnim porazima na svakom meču pokazuje svoj suv kvalitet. Mi smo totalno rasterećeni ali kao i uvek želimo da se nadigravamo. Pozivam publiku da pozdravi momke i da ih svojim prisustvom nagradi za plasman u plej of, rekao je Stefanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE