EVROLIGA: Neverovatan preokret Bajerna u Madridu, Jaramaz blistao! (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida poraženi su na svom parketu od minhenskog Bajerna sa 97-88, u veoma efikasnoj utakmice poslednjeg kola ligaškog dela Evrolige.

Real je već u drugoj deonici vodio sa +19, a na pauzi između poluvremena je imao prednost od 52-34, pa nije delovalo da će gosti išta više moći u Vizink centru.

Najveća prednost je tokom trećeg perioda porasla na +20, ali je u poslednjoj deonici nemački tim gotovo leteo po terenu i posle dve vezane trojke, Ognnjena Jaramaza i Dešona Tomasa, na nešto manje od 3 i po minuta do kraja napravio veliki preokret, kada je poveo 84-82.

Prednost gosti više nisu ispuštali, a ključnu ulogu u završnici odigrao je upravo Jaramaz sa svojih 5 poena.

Srpski bek je bio igrač utakmice sa 19 poena, 4 skoka, 2 asistencije i ukradenom loptom, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti 28!

Dešon Tomas je dodao 16 poena, uz 4 skoka i asistenciju, a Žan Mark Šiško 13 poena i 3 asistencije.

U poraženom timu su čak četiri igrača postigla po 12 poena, a to su uspeli Francuzi Geršon Jabusele i Fabijen Kozer, Argentinac Gabrijel Dek i Serhio Ljulj.

Real će u četvrtfinale sa 4. mesta, pošto je ligaški deo završio sa 18 pobeda i 10 poraza, dok je Bajern obezbedio poslednju poziciju koja vodi u plejof sa po 14 pobeda i poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠLJIVIĆ PRE PUTA U IVANJICU: Cilj je jasan, on je dupla kruna

Fudbaleri Crvene zvezde su pauzu za nacionalne timove iskoristili za jedan prijateljski meč. Crveno-beli su savladali Zenit sa 1:0. Sada...

POVEZANE OBJAVE