Murinjo posle novog poraza: Ovo najviše brine iskusnog stručnjaka

Bodo Glimt je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope savladao ekipu Rome rezultatom 2:1, dok su u grupnoj fazi, Norvežani isto kod kuće pobedili Romu sa velikih 6:1.

Trener Rome nije zadovoljan rezultatom.

-Primili smo golove iz prekida i iz odbitka. I mi dajemo dosta golova iz prekida, ali dobro je kad tako postigneš gol, loše kad primiš. Prvi gol bio je smešan… Da budem iskren, najviše me brine povreda Manćinija. Uzrok tome jeste igranje na plastičnom terenu, rekao je Murinjo i dodaje:

-Izgubili smo sa 2:1, a sada je pred nama revanš na Olimpiku pred našim navijačima. Nije mi problem da kažem da trenutno osećam da smo favoriti da se plasiramo u polufinale.

Portugalac nije zadovoljan suđenjem.

-Bodo Glimt je nezgodan proivnik, ali nadam se da ćemo u revanšu imati dobre i sudije. Kada smo prošli put igrali u Rimu s njima, nisu nam sudili dva čista penala, a sada su nam svirana dva ofsajda… I prvo poluvreme završilo se tako što je sviran ofsajd posle auta, to pokazuje nivo suđenja, zaključuje Murinjo

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE