NAJVEĆE KVOTE KAO UVERTIRA ZA SPEKTAKL: Zagrej se za Katar uz najbolju ponudu u Meridianu!

Jedna tema se posebno istakla poslednjih nekoliko nedelja – kako napraviti što bolji rezultat u do sada neviđenom takmičenju na ovim prostorima?

Interesovanje je veliko, igrači se na dnevnom nivou takmiče u najraznovrsnijim izazovima koje pred njih stavlja kladionica Meridian, a cilj je samo jedan – da se krajem godine nađu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ako još uvek niste deo ove veličanstvene promocije, nema razloga za paniku. Sada imate dvostruko bolji razlog da se registrujete na meridianbet.rs.

Ne samo da ćete dobiti šansu da vas Meridian odvede na Mundijal, već prilikom otvaranja korisničkog naloga dobijate neverovatnih 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Potom je neophodno da u okviru jednog meseca deponujete novac u minimalnom iznosu od 5.000 RSD i magija može da počne!

Kao što možete da primetite u promociji IGRAJ ZA KATAR mogu da učestvuju svi, a ono što je najbolje od svega – pobednik može biti svako!

A šta vam je to Meridian spremio kao današnji izazov? Nešto što će na najbolji mogući način proveriti koliko redovno pratite dešavanja u Evroligi.

DNEVNI IZAZOV ZA 08.04: Neophodno je sastaviti dobitan tiket sa igrom na poene igrača (više) iz dnevne ponude Evrolige!

Znamo, zahtevan zadatak, ali je Meridian spremio jednu fenomenalnu ponudu najvećih kvota koja će vam pomoći da sastavite dobitan tiket i sakupite poene za Katar!

CRVENA ZVEZDA – ANADOLU EFES, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 3.20, dvojka 1.35

Turbulentna sezona za beogradske crveno-bele se polako bliži kraju. Izabranici Dejana Radonjića od samog početka su imali mnogo uspona i padova, ali sigurno je da žele na pravi način da se oproste od Evrope na domaćem terenu.

Da bude interesantnije u Beograd dolazi aktuelni prvak Evrope, Anadolu Efes, koji polako može da počne pripreme za TOP 8 Evrolige.

Da li Crvena zvezda može takmičenje u evropskoj eliti da završi pobedom?

Predlog za igru: Više poena na meču (granica 155.5)

Kvota u Meridianu: 1.85

MONAKO – ALBA BERLIN, petak 21.00

Tipovi i kvote: kec 1.45, dvojka 2.65

Košarkaši Monaka predstavljaju možda i najveće iznenađenje regularnog dela takičenja u Evroligi. Izabranici Saše Obradovića su napravili furiozan finiš i uspeli da overe mesto među osam najboljih.

Za kraj je ostao duel sa Albom iz Berlina koja je na momente pokazala lepršavu košarku, ali to nije bilo dovoljno da se plasira u narednu fazu.

Kao što svedoče kvote, Monako ima ulogu favorita, i sve osim pobede na domaćem parketu bilo bi veliko iznenađenje.

Predlog za igru: H1 (granica 5.5)

Kvota u Meridianu: 1.90

REAL MADRID – BAJERN MINHEN, petak 20.45

Tipovi i kvote: kec 1.25, dvojka 4.00

Jedan tim će prekinuti negativan niz…

Košarkaši „kraljevskog kluba“ igraju neprepoznatljivo u poslednje vreme. Šest utakmica i svega jedna pobeda nije u skladu sa renomeom kakav ima klub kao što je Real iz Madrida.

Prilika da se otpočne serija nešto boljih igara, ali i rezultata može da bude protiv Bajern Minhena u poslednjem meču Madriđana u regularnom delu Evrolige.

Andrea Trinkijeri jeste uspeo da uvede Bavarce u plej-of, ali daleko od toga da su njegovi igrači u poslednja tri kola pokazali svoj maksimum. Ali možda Nemci vide izlazak iz krize već u Španiji.

Predlog za igru: Više poena na meču (granica 152.5)

Kvota u Meridianu: 1.85 *Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE