SMS obznanio saigračima da napušta Lacio: Menadžer Kežman već postigao dogovor sa novim klubom

Sergej Milinković-Savić ovog će leta napustiti redove Lacija, obznanio je to srpski veznjak svojim saigračima i čelnicima rimskog kluba.

Nakon što se godinama nagađalo o njegovom odlasku i licitiralo cifrom od 100, 150 ili više miliona evra, sada će napokon doći do rastanka.

Popularni SMS za Lacio igra od 2015. i do sada je upisao više od 200 nastupa u kojima je postigao 46 golova. Sada je došlo vreme da napusti Rim, a Il Mesađero piše da je njegov menadžer Mateja Kežman već postigao dogovor sa klubom te da mu Lacio neće praviti nikakve probleme.

Odmah nakon što se saznalo da je Sergej odlučio napustiti Lacio, stigle su dve unosne ponude. PSŽ i Mančester Junajted spremni su izdvojiti 60 miliona evra, a u redu stoji i Juventus koji zasad nije svoje interesovanje izrazio ponudom.

Klaudio Lotito, vlasnik Lacija, navodno želi da cifra za koju će srpski ‘superstar’ napustiti Rim bude za 5 ili 10 miliona evra veća od trenutne ponude PSŽ-a i Junajteda.

Očekuje se da će se definitivno naći klub koji je voljan udovoljiti tim zahtevima te da će Savić na Mundijal u Kataru ići kao član novog kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE