DVOSTRUKI BENEFIT U MERIDIANU: VIKEND TIKET + IGRAJ ZA KATAR!

Najbolja kladionica u regionu je ponovo pomerila granice. Od 1. aprila je pokrenuto takmičenje koje do sada nije viđeno na našim prostorima, što je izazvalo veliko oduševljenje, ali i interesovanje.

Svakog dana igrači imaju priliku da pokažu najbolje što znaju, osvoje što više bodova i na kraju overe vizu za Svetsko prvenstvo preko kladionice Meridian.

Zvuči neverovatno, ali neophodno je da shvatite da je sa Meridianom sve moguće! Ako još uvek niste – potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs i tako stvorite šansu da postanete deo spektakla kao što je Mundijal.

Pored prilike da vas Meridian odvede na Svetsko prvenstvo, samo na ime registracije dobijate 500 RSD BONUSA BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Preuzmite bonus već danas i učestvujte u dnevnom izazovu koji vam može obezbediti put u Katar!

DNEVNI IZAZOV ZA 09.04: Neophodno je sastaviti najduži tiket sa svim nedobitnim parovima i kvotom manjom od 1.5 po paru!

Da dobro ste pročitali, treba da odigrate na to da će izraziti favoriti kiksirati. Teško jeste, ali kako biste se najbolje pripremili za novi Meridianov izazov vreme je da napravite pakleno dobar tiket.

Zato je prava stvar da vidite šta sve možete da pronađete na meridianbet.rs.

A u međuvremenu, evo i predloga za VIKEND TIKET:

SAUTEMPTON – ČELSI, subota 16.00

Tipovi i kvote: kec 4.30, iks 3.75, dvojka 1.85

Vreme je za sudar dva tima koji se nalaze u nezavidnom položaju. Pre svega, mislimo na Sautempton koji na pet mečeva u nizu ne zna za pozitivan rezultat. Poslednji trijumf „Sveci“ su ostvarili početkom prošlog meseca… Ništa bolja situacija nije ni u taboru Čelsija. Tim koji sa klupe prevodi Tomas Tuhel ima dva poraza u nizu, od toga je jedan onaj bolan od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona na domaćem terenu. Kao što možete da primetite, oba tima imaju imperativ pobede, s toga možemo očekivati napadački fudbal tokom svih 90 minuta.

Predlog za igru: GG

Kvota u Meridianu: 1.85

EMPOLI – SPECIJA, subota 15.00

Tipovi i kvote: kec 2.00, iks 3.70, dvojka 3.75

Na prvi pogled ne tako bitan duel, ali kada se malo bolje sagleda kompletna sitaucija u italijanskoj Seriji A, Empoli i Specija bi potencijalnom pobedom mogli da naprave lepu razliku u odnosu na zonu ispadanja. Na njihovu žalost, pobednik može biti samo jedan, zbog čega ovaj meč dobija veću važnost. Kada se na to doda da su Empoli i Specija sličnog fudbalskog kvaliteta, onda možemo očekivati interesantan duel.

Predlog za igru: X&GG

Kvota u Meridianu: 4.80

MANČESTER SITI – LIVERPUL, nedelja 17.30

Tipovi i kvote: kec 2.10, iks 3.85, dvojka 3.30

Borba za titulu u Premijer ligi se nastavlja! Dugo je Liverpul jurio Mančester Siti na tebeli elitnog engleskog šampionata i sada imamo sledeću situaciju: „Građani“ su prvi sa samo bodom više u odnosu na „Redse“. Istina, ima još dosta da se igra, ali će pomenuti derbi dati odgovore na mnoga pitanja, a pre svega na pitanje ko je motivisaniji da osvoji titulu šampiona u Premijer ligi?

Predlog za igru: GG&3+

Kvota u Meridianu: 2.00

TORINO – MILAN, nedelja 20.45

Tipovi i kvote: kec 4.10, iks 3.55, dvojka 1.95

Milan je u prethodnom kolu italijanske Serije A „prosuo“ bodove i sada više nema pravo na kiks. Bolonja je uspela da „otkine“ dva boda prvoplasiranom timu i tako ponovo vratila neizvesnost na Apeninsko poluostrvo. Napoli i Inter vrebaju svoju priliku iz senke da se ponovo ozbiljnije umešaju u borbu za titulu. Sada je protivnik Torino koji je stabilan na sredini tabele i nema mnogo toga da izgubi. Sigurno je da će biti veoma neizvesno.

Predlog za igru: 2

Kvota u Meridianu: 1.95

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE