NOVO U MERIDIANU – Uživaj u slotovima provajdera EXPANSE STUDIOS i osvoji MOĆNE DŽEKPOTOVE!

Da je Meridian mesto najboljeg provoda možete se uveriti svakog dana. Broj neodoljivih promocija i novih igara svakim danom je sve veći. Ali, postoje posebne stvari u kojima možete uživati ekskluzivno u Meridianu.

Jedna od njih su svakako slotovi provajdera Expanse Studios. Verujemo da ste već isprobali: Piggy Party, Sticky 777, Maya’s Treasure, Bounty Hunters i mnoge druge igre. Ipak, sada ćete imati i dodatnu motivaciju da se opredelite baš za igre ovog provajdera!

Expanse Studios je pokrenuo EKSPLOZIJU DŽEKPOTOVA! Svaka igra poseduje tri veličanstvena džekpota: Mini Jackpot, Midi Jackpot i Mega Jackpot.

Džekpotove možete osvojiti potpuno nasumično, jedini faktor pri dodeli ovih nagrada je faktor sreće!

Mega Jackpot je najveće vrednosti i može ići do neviđenih 150.000 DINARA!

Najbolja zabava može da počne uz uzbudljive slot igre i sjajne džekpotove. Vama preostaje jedino da se ulogujete na svoj Meridian korisnički nalog.

Ukoliko ne posedujete aktivan korisnički nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVA na zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Nije potrebno da deponujete novac na vaš nalog – POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih igara u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Roberto de Zerbi PONOVO u Seriji A!

Navijači Milana ne žele Žulena Lopetegija na klupi ekipe sa San Sira. Italijanski mediji prenose da će uprava kluba poslušati...

POVEZANE OBJAVE