Studentski centar demolirao Mornar u Baru, fenomenalni Kamenjaš zasenio Jeremića i Mihailovića

Košarkaši Mornara poraženi su na svom parketu od Studentskog centra sa 88-82, u okviru 26. kola ABA lige.

U sudaru dva crnogorska tima koja su ostala bez plasmana u plejof – za šta je bilo potrebno da zauzmu jedno od prvih šest mesta – tim iz Podgorice je možda iznenađujuće bio dominantan i na lakši nači nego što krajnji ishod govori rešio duel u svoju korist.

Već na kraju prve četvrtine gosti su vodili sa velikih +16 (2913), a u drugoj je ta razlika dostizala i 26 poena. Na kraju treće deonice bilo je 80-61 za prošlosezonskog osvajača ABA 2 lige, pa se činilo da je pitanje pobednika rešeno.

Tim koji vodi Mihajlo Pavićević je ipak uspeo da smanji prednost gostiju tako što je poslednji kvartal dobio ubedljivo sa 21-8, ali nedovoljno za preokret. U ovom delu je i Studentski centar stao u šutu za tri poena, automatski pokvarivši neverovatan učinak, pošto su na kraju i sa promašenih svih 5 pokušaja u ovom delu ostali na sjajnih 50% uspešnosti.

Najbolji na utakmici bio je Kenan Kamenjaš sa izvrsnim dabl-dabl učinkom od 25 poena i 10 skokova, na šta je dodao i 2 asistencije. Glečer Megi dodao je 14 poena, a imao je i 3 završna dodavanja.

U redovima poraženog tima su odlični bili Marko Jeremić (4 skoka i asistencija) i Vladimir Mihailović (5 asistencija, 2 skoka) sa po 23 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trener Radničkog na meti hrvatskog velikana

Radnički iz Kragujevca pod trenerskom palicom feđe Dudićapravi čuda u Superligi ove sezone. Kragujevčani se nalaze na 4. mestu na...

POVEZANE OBJAVE