Đoković se vraća na teren protiv Španca!

Nakon što je ove godine nastupio samo na turniru u Dubaiju, Novak Đoković će se vratiti na teren i otpočeti sezonu na šljaci protiv Španca Alehandra Davidoviča Fokine, u drugom kolu mastersa u Monte Karlu.

Španac, 45. teniser sveta, u prvom kolu u Kneževini bio je bolji od Amerikanca Markosa Girona sa 2-0, po setovima 7:5 i 6:3 i tako zakazao meč sa najboljim teniserom sveta.

Novak do sada nije imao problema sa španski teniserom, pošto je lako dobio oba dosadašnja duela, koji su odigrani prošle godine na turniru u Rimu a potom i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Meč Đokovića i Davidovič-Fokine odigraće se u utorak, a to će biti tek 4. meč ove sezone najboljeg tenisera sveta, pošto je sprečen da nastupi na velikim turnirima početkom godine zbog svog statusa imunizacije na koronavirus.

Đoković je 2013. godine osvojio titulu na ovom mestu, koje prijavljuje i kao prebivalište, dok je još dva puta bio finalista.

Titulu brani Grk Stefanos Cicipas, koji je prošle godine u finalu porazio Andreja Rubljova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE