ISKORISTI SVOJU ŠANSU U MERIDIANU: Isprati učinak večitih rivala i IGRAJ ZA KATAR!

Saznali ste za do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima i pitate se kako možete da se uključite? Kladionica Meridian je od 1. aprila pokrenula promociju pod nazivom IGRAJ ZA KATAR, koja je izazvala veliki broj pozitivnih reakcija. A ako želite da okušate svoju sreću, ali i znanje, samo pratite sledeća upustva.

Za početak, potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs jer otvoren korisnički nalog pruža mogućnost da uđete u takmičenje koje vas može odvesti na Mundijal!

Prilikom registracije dobijate POKLON BONUS U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo.

Zatim, potrebno je da učestvujete u dnevnim izazovima koje organizuje kladionica Meridian, a u toku jednog dana poene dobija deset takmičara.

Pa, da pređemo na izazov – šta vas to očekuje danas?

DNEVNI IZAZOV ZA 10.04: Potrebno je pogoditi najviše parova iz dnevne ponude za fudbal sa igrom konačan ishod. Napomena: tiket ne mora biti dobitan.

Kako bolje da počnete takmičenje nego osvrtom na ponudu koju kladionica Meridian ima za dešavanja u domaćim takmičenjima.

Nakon male pauze zbog reprezentativnih obaveza širom sveta, domaća liga ponovo ulazi u žižu interesovanja šire javnosti. Kao što je to običaj kod nas, glavni fokus biće na Crvenoj zvezdi i Partizanu koji nastavljaju neizvesnu borbu za titulu.

Večiti rivali su izjednačeni na tabeli, a do kraja prvog dela takmičenja ostalo je još samo jedno kolo. Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Nenada Lalatovića i njegov Radnički iz Kragujevca.

Sa druge strane, Partizan će odigrati derbi sa Čukaričkim na Banovom Brdu, što mora da bude poziv na oprez za crno-bele.

Nominalno lakši posao u 30. kolu šampionata Srbije u fudbalu imaće izabranici Dejana Stankovića. Lalatović jeste napravio čudo sa Radničkim iz Kragujevca, ali teško je očekivati da njegov tim na stadionu “Rajko Mitić“ može napraviti senzaciju.

Bukmejkeri Meridiana su procenili da je Crvena zvezda veliki favorit, zbog čega i ne čudi kvota 1.10 na popularnog „keca“. Pobeda Kragujevčana je znatno nerealnija sa kvotom 18.00, dok je na „iks“ kvota 7.00.

Što se tiče duela između Partizana i Čukaričkog ponuda je sledeća: kvota na pobedu domaćina sa Banovog Brda iznosi 6.40, dok je kvota na trijumf crno-belih iz Humske 1.45. Ako smatrate da će meč dva tima završiti bez pobednika – kvota 4.30.

*Napomena: kvote su podložne promenama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA PLEJ IN: Majami “spržio” Čikago, Pelikani bolji od Sakramenta (VIDEO)

Košarkaši Majami Hita i Nju Orleans Pelikansa poslednji su učesnici NBA plej-ofa i idu na prve nosioce u svojim...

POVEZANE OBJAVE