NIKOLAS O OBRADOVIĆU: Još uvek traje potraga za perfekcijom

Nekadašnji plej Panatinaikosa a sada skaut Bostona Dru Nikolas, boravio je na treningu Partizana.

Posetio je svog bivšeg trenera Željka Obradovića, koji se sa timom pripremao za duel protiv Mege u ABA ligi.

U intervjuu za Mozzart sport, on je govorio o saradnji sa srpskim stručnjakom:

Oduševio sam se kada se otvorila prilika da dođem u Beograd, pre svega da vidim svog nekadašnjeg trenera Željka, a danas velikog prijatelja. Pre dva dana sam stigao u Beograd i odmah sam posetio trening Partizana. Gledam kako se radi i naviru mi sećanja. Željkov povišeni glas i ista poruka. Ništa se nije promenio posle svih ovih godina. Još uvek traje potraga za perfekcijom. Neverovatan je. Mnogo mi je drago što sam imao priliku da popričam sa njim. – rekao je on.

Nikolas je istakao da je u Beogradu i zbog Jama Madara, koga je Boston draftovao:

Naravno, došao sam da vidim kako je Jam Madar. On je mladi igrač kojeg pratimo u Evropi. Ukoliko sluša sve što mu Željko kaže napredovaće, bez dileme. Ima potencijal za NBA ligu. Samo neka nastavi da se razvija, Partizan je idealna sredina za njega.

Upitan je i kako bi se Obradović snašao u NBA ligi kao trener:

Za mene je Željko Obradović u top tri košarkaška uma na planeti. Ubrajam tu sve trenere. On je bez dileme najbolji sa kojim sam sarađivao i koji me je najviše naučio. Znam da je srećan u Partizanu i da je uradio sve što je mogao u Evropi, tu je bez premca, ali sam ubeđen da bi mogao mnogo toga da napravi i u NBA ligi. – zaključio je Nikolas.

On sa PAO ima dve Evrolige, a u svojoj karijeri je nastupao za Tau Keramiku, Efes, Armani i CSKA.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE