Obradović otkrio ključ ubedljive pobede nad Megom

Košarkaši Partizana veoma lako su savladali Megu u 26. kolu ABA lige sa 97-68, a utakmica je gotovo rešena već do poluvremena, pošto su crno-beli drugu deonicu dobili sa čak 26-8.

Kao ključ pobede, trener Partizana Željko Obradović naveo je agresivnost i energiju.

Mislim da su ljubitelji košarke imali priliku da gledaju lep meč. Mega i trener Vladimir Jovanović, koji radi odličan posao, ima mladu ekipu, koja uvek igra sa mnogo energije i motivacije. Znali smo da na putu ka cilju moramo da imamo više energije i agresivnosti u odnosu na rivala. Momci su opravdali očekivanja. Pristup meču je bio odličan, odbrana je bila na željenom nivou, kao i energija. Stigli smo do pobede, nastavljamo sa radom jer slede najvažnije utakmice u sezoni, poručio je Obradović.

Sledi najvažniji deo sezone, odnosno završnica ABA lige i Evrokupa. Partizanu ostaje još jedan meč regularnog dela regionalne lige, u kom će dočekati Cibonu 15. aprila, a potom i borba za četvrtfinale Evrokupa sa Bursom 20. aprila.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MEČ SE IGRA U LOZNICI: Poznat termin finala Kupa Srbije

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije. Vojvodina je u Kragujevcu savladala Radnički 1:0, dok...

POVEZANE OBJAVE