Partizan i Čukarički podelili bodove

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog, igrali su nerešeno u poslednjem kolu Superlige Srbije. Rezultat je bio 0:0 i sada je Partizan u zaostatku pred plej-of u odnosu na Crvenu zvezdu.

Fudbaleri Partizana su već u 4. minutu imali priliku, kada je driblao Rikardo Gomeš, potom je šutirao, pogodio stativu.

Aleksandar Stanojević je bio baš besan i ljut kada je Novak Simović u 10. minutu igre pokazao samo žuti karton Bojanu Kovačeviću koji je oborio Rikarda kao poslednji igrač odbrane.

Bil o je mirno sve do 30. minuta, kada je priliku za crno-bele imaio Menig, čiji je udarac izblokirao Endiaj. Partizan je u prvom delu bio bolji rival, ali nije uspeo to da iskoristi.

Drugo poluvreme je počelo žestoko, već u 47. minutu Čukarički je imao veliku šansu. Prvo je Vujačić izblokirao Ndiajea, a onda se kolosalna šansa ukazala Lukiću, kojeg je Miletić izblokirao u poslednjem trenutku. Odmah nakon toga Partizan uzvraća udarac, posle greške Šapića, Menig i Rikardo su komplikovali i Mijailović je im je uzeo loptu. Minut kasnije pokušao je Jojć , ali je lopta otišla pored gola.

U 56. minutu prečka spašava gol Partizana, Ibrahima Ndiaje je sjajno šutirao i lopta pogađa okvir gola. Prva izmena u Partizanu, bila je 3 minuta kasnije kada je Nemanja Jović ušao umesto Nikole Terzića.

Čukarički je sjajno igrao u drugom poluvremenu i izgledali su znatno bolje nego u prvih 45 minuta.

U 65 minutu Rikardo propušta još jednu veliku šansu. Centrirao je Menig, Rikardo je tukao glavom, ali preko gola. Posle toga se ništa konkretno nije dešavalo, šutirali su opet Rikaro i Jović ali slabo.

Najozbiljnija šansa za Partizan bila je u 87. minutu kada je golman Čukaričkog sjajno odbranio udarac Meniga. Menig je šutirao sjajno sa ivice šesnaesterca, lopta je išla pod prečku, ali golman Čukaričkog je sjajno reagovao.

Sudija je produžio utakmicu još 5 minuta, PArtizan je vršio pritisak i konsantno napadao ali to nije bilo dovoljno da se savlada golman Čukaričkog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE