RONALDO U VELIKOM PROBLEMU: Policija ispituje slučaj napada na navijača Evertona (VIDEO)

Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo juče je, frustriran porazom od Evertona, pri izlasku sa terena oduzeo telefon jednog od navijača Evertona i razbio ga o beton.

Portugalac bi mogao da ima velikih problema zbog ovog ispada, jer se u slučaj uključila i policija, nakon što se javila majka dečaka kome je razbio telefon i otkrila da ima autizam i da je zbog ovg slučaja u velikom šoku.

– Možemo da potvrdimo da smo u kontaktu sa fudbalskim klubom Mančester junajted i fudbalskim klubom Everton, nakon izveštaja o navodnom napadu na fudbalskoj utakmici na Gudisonu – rekao je portparol policije Mersisajda.

U saopštenju je navedeno da će se pregledati snimci sa nadzornih kamera na Gudisonu.

Dok su igrači napuštali teren u 14.30, prijavljeno je da je dečaka napao jedan od igrača gostujuće ekipe. Istraga je u toku i policajci trenutno rade sa Fudbalskim klubom Everton na pregledu snimaka kamera i sprovode opsežne istrage svedoka kako bi utvrdili da li se prekršaj dogodio, stoji u saopštenju.

U slučaj se uključila i Fudbalska asocijacija Engleske (FA), a Ronaldo je u međuvremenu uputio izvinjenje i pozvao dečaka da bude njegov gost na nekoj od utakmica Junajteda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE