Uživaš u slotovima provajdera EXPANSE STUDIOS? Zabavi se i OSVOJI PLAYSTATION 5!

Da li već uživate u vrhunskoj slot avanturi? I šta ako vam kažemo da je sjajna zabava sada pojačana i fantastičnim nagradama?

Dobro je poznato da je Meridian kuća najboljih bonusa, ali i jedino mesto na kojem možete uživati u popularnim slotovima provajdera Expanse Studios.

Sada ćete imati priliku da se zabavite uz sjajnu promociju EXPANSE ROLERKOSTER koja vam predstavlja sve što poželeti možete: poklon spinove, vredne keš nagrade i glavnu premiju PLAYSTATION 5!

Jedina stvar koja se od vas traži jeste da igrate jednu od 13 slot igara koje učestvuju u ovoj promociji.

Turnir je podeljen u tri faze u kojima možete osvajati dnevne nagrade, nedeljne nagrade i glavnu premiju. Svakog dana 10 najboljih igrača očekuju POKLON SPINOVI na zaniljivoj slot igri Wild Icy Fruits.

Pet najboljih igrača na nedeljnom nivu očekuju vredne keš nagrade, dok će najuspešniji inkasirati 25.000 DINARA!

I za kraj, sledi najlepši deo: igrač koji odigra najviše spinova zaključno sa 1. majem osvaja PLAYSTATION 5!

Vreme je da se ulogujete na svoj korisnički nalog! Ukoliko ne posedujete aktivan nalog, pravo je vreme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan POKLON BONUS za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 POKLON SPINOVAna zanimljivoj slot igri Maya’s Treasure provajdera Expanse Studios.

Nije potrebno da deponujete novac na vaš nalog – POKLON SPINOVI vas čekaju odmah nakon registracije!

Registrujte se, uživajte u čarima najbolje dobrodošlice i ne propustite pregršt sjajnih igara u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fener na krilima Kalatesa nakon preokreta do F4

Košarkaši Fenerbahčea plasirali su se na Fajnal-for Evrolige pošto su kao gosti pobedili Monako u petoj utakmici četvrtfinalne serije...

POVEZANE OBJAVE